top of page
Screen Shot 2020-11-03 at 7.24.03 PM.png

RESIDENTIAL

Het ware karakter van je ruimte onthullen ligt in hoe je het wilt gebruiken, hoe je ermee wilt communiceren, hoe je je erin wilt voelen en hoe je wilt dat anderen eromheen bewegen. Kortom, de combinatie van ruimtelijke ordening en een diepe duik in uw levensstijl leidt ons door dit proces. Deze fundamentele elementen bouwen en vormen onze intelligente architectuur- en renovatieontwerpprocessen bij ACE11

Volledige renovatie en architectenservice, bouwmanagement, ruimtelijke ordening, lichtplannen, ambachtelijke benadering van op maat gemaakte stukken.

COMMERCIAL

Strategische bouwpartner met lokale kennis en uitstekende verbindingen door alle binnenlandse bureaucratieën en formaliteiten namens zijn klanten te vereenvoudigen. ACE 11 is gekwalificeerd om hoogwaardige commerciële projecten af ​​te handelen zoals café-restaurants en kantoren. Ons bedrijf is gebaseerd op eerlijke schattingen, constante communicatie en de tevredenheid van onze klanten.

INTERIEUR ONTWERP

Het ontwerp als poëzie, waarbij stukken vakkundig op elkaar zijn afgestemd om een ​​interieur te vormen vol emotionele verbindingen. ACE 11 beheert elke fase van constructies, onderhoud en afwerking met zijn ervaren team om uw wensen waar te maken.

MEUBILAIR

ACE11 is gespecialiseerd in het produceren van luxe meubels op maat voor toonaangevende ontwerpers en architecten van over de hele wereld. Van high-end residentiële projecten tot contractprojecten in horeca, restaurants en winkels, onze creaties worden geproduceerd met het hoogste kwaliteitontwerp, kwaliteit en uitvoering.

PROJECT MANAGEMENT

FOCUS OP KWALITEIT EN KOSTENBESPARINGEN

Een projectmanager zorgt ervoor dat alles duidelijk is, staat garant voor kwaliteit en streeft naar kostenbesparingen tijdens het bouwproces. Maar misschien wel het allerbelangrijkste, ze zijn er om u gemoedsrust te geven.

Om ervoor te zorgen dat uw bouw- of renovatieproject op tijd en binnen het budget wordt voltooid, kunnen we zorgen voor of zorgen voor: Vergunningaanvragen, Tekeningen, Ontwerpen, Kostenramingen, Een actieplan, Werkschema's. Een stijlvolle woning verdient een hoogwaardig gebouw.

Bekijk alle projecten

bottom of page