top of page

OVER 

ACE11 BV, een bouwbedrijf opgericht in Amsterdam, heeft als doel onze klanten hoogwaardige bouw- en engineeringdiensten te bieden. Bewezen record van onze zusterbedrijven heeft met succes projecten van verschillende grootte en een goede ervaring in Europa opgeleverd, gecombineerd met onze capaciteit, stelt ons in staat om een ​​speler in meerdere segmenten te zijn; variërend van kleine projecten tot grootschalige complexe projecten, die op korte termijn een hoge kwaliteit garanderen. ACE11 bieden onze klanten een volledige reeks diensten in turnkey-projecten, maar ook bij renovatie, restauratie, inrichting en ontwerp. ACE11 heeft sinds 2011 vertrouwen opgebouwd in de Europese bouwmarkt, door de voltooiing van hoogwaardige werken voor veel bekende bedrijven.

ONZE VISIE

Erkend worden als een bouwbedrijf bij uitstek voor operationele uitmuntendheid, wanneer een nieuwe omgeving moet worden gebouwd

 

ONZE MISSIE

Alle projecten leveren met integriteit en operationele uitmuntendheid, met bijzondere aandacht voor de werkomgeving die de veiligheid van het milieu waarborgt

HOE WIJWERKEN

Vertel ons wat u nodig hebt en wij ontwerpen uw nieuwe interieur of verbeteren uw bestaande. Als u al een ontwerp in gedachten heeft, kunt u erop vertrouwen dat we het realiseren.

Onze ontwerpers en technisch personeel zullen u stap voor stap ondersteunen om ervoor te zorgen dat het voltooide project volledig aan uw behoeften voldoet.

We gebruiken alleen materialen van topkwaliteit om uw nieuwe omgeving te creëren en alle fasen op tijd en tegen de afgesproken kosten te voltooien.

Onze Partners

FullSizeRender-1.jpg

Lion Group

Luxury Brand Partner

  • Grey LinkedIn Icon
Screen Shot 2020-04-09 at 1.43.15 PM.png

Tecnoshops 

Retail & Hospitality & Residential

  • Grey LinkedIn Icon
bottom of page